Pazar, Eylül 22

F.Bahçe’nin yeni transferi Allan Saint-Maximin yapacağını yaptı! Galatasaray taraftarına verdiği yanıt ortalığı karıştırdı

Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Allan Saint-Maximin, son olarak Adana Demirspor’a karşı oynadığı maçta performansıyla göz doldurdu ve Edin Dzeko’nun 3 puan getiren golüne asist yapmayı başardı.

Performansıyla yetkililerden tam not alan oyuncu, maçın ardından sosyal medyada yaptığı bir yorumla dikkat çekti. F.Bahçe’ye transferi açıklandığında kendisi hakkında yapılan yorumlara verdiği yanıtlarla manşetlere çıkan Saint-Maximin yeniden iş başında.

GALATASARIO TARAFTARLARINA CEVAP

Galatasaray taraftar sayfasında Jayden Oosterwolde’un kırmızı kart görmesi gerektiğini belirten bir paylaşımı fark eden oyuncu boş durmadı.

Allan Saint-Maximin, Galatasaray taraftarının paylaşımına şu yorumu yaptı: “Maçlarımızı izlemeniz çok güzel. Dzeko’nun golü güzeldi değil mi?” diye yanıtladı.

“AĞLAMAK İYİDİR”

Ekran görüntüsü_2

“Size 5 yıldızlı formayı sahada da giymenizi tavsiye ediyorum. Bakalım giyebilecek misiniz?” Saint-Maximin, “Ağla, sana iyi gelir” yorumunu yapan bir Trabzonspor taraftarına yanıt verdi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu istanbul masöz
Antalya Haber
meritking casibom giriş