Cuma, Eylül 20

KKTC’de oğlunu boğarak öldürmeye çalışan kadın tutuklandı – Son Dakika Dünya Haberleri

KKTC’nin başkenti Lefkoşa’da 41 yaşındaki anne, 9 yaşındaki oğlunu boğarak öldürmeye teşebbüs etti.

Lefkoşa Bölge Adliyesi’nden yapılan açıklamaya göre, dün Marmara Bölgesi’nde meydana gelen olayda NY isimli kadın, saat 15.00 sıralarında 9 yaşındaki oğlunu bornozunun kemerine sararak öldürmeye çalıştı. . Bu sırada çocuğun çığlık atarak yardım istediğini duyan komşuları polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekibi anneyi gözaltına alırken, Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırıldı.

Şüphelinin polise verdiği ifadede eşi ve oğluyla birlikte Girne’de bir otele gittiğini, o sırada oğlunu öldürmeye niyetlendiğini, bu nedenle olayda kullandığı bornozun kemerini aldığını belirttiği belirtildi. onunla birlikte otel.

Eve döndüklerinde oğlunu boğmaya çalışan kadın, çocuğun öldüğünü sanarak bir anda koşarak dışarı çıktı ve apartmanın önünde oturan kocasına şöyle dedi: “Oğlumuzu boğup öldürdüm” derdi.

PSİKOLOJİSİNİN KUSURLU OLDUĞUNU İDDİA EDİYORDU

Polis açıklamasında, kazanın ardından hastaneye kaldırılan çocuğun 4 doktor tarafından muayene edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğunun belirlenmesinin ardından taburcu edildiği belirtildi.

Polis, şüphelinin ifadesinde, psikolojik durumu bozulduğu için oğlunu öldürmeye çalıştığını söylediğini açıkladı. Şüphelinin Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi doktoruna muayene olacağı açıklanırken, polisin annenin 3 gün gözaltında tutulmasını talep ettiği ve bu süreçte ailesi ve komşularının ifadelerinin alındığı bildirildi. . dönem.

Mahkeme, şüpheli hakkında istenen 3 gün gözaltı kararını onayladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu istanbul masöz
Antalya Haber
meritking casibom giriş