Cumartesi, Eylül 21

Ticaret Bakanlığı kaçakçıların yeni yöntemlerini açıkladı

Ticaret Bakanlığı kolluk kuvvetleri, halk sağlığı ve ülke ekonomisi açısından tehdit oluşturan kaçakçılara izin vermiyor.

Ticaret Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Tütün Özel Timi ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin İstanbul’da yürüttüğü istihbarat çalışması sonucunda kaçakçılara yeni bir yöntem ortaya çıktı.

Kolluk kuvvetleri tarafından yapılan kapsamlı incelemelerde, tütün ve tütün ürünlerinin toptan ticareti ile uğraşan bazı firmaların mobil depo yöntemine geçtikleri öğrenildi. Ekipler daha sonra mobil depo olarak kullanılan 5 aracın yerini yukarıda belirtilen yöntemle belirledi.

Kaçakçılara izin yok

Emniyet Genel Müdürlüğü Tütün Özel Şube Müdürlüğü ekipleri ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyon kapsamında 3 iş yeri ve 5 araçta detaylı arama yapıldı. Ekiplerin başarılı operasyonu sonucunda 3.3 ton tütün, 912 bin pipo sapı, 61 kilo nargile tütünü, 150 bin filtre, 1.455 paket sigara kağıdı, 3 bin 750 adet kesilmiş bandrol türü eşya ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma Bakırköy Başsavcılığı önünde devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu istanbul masöz
Antalya Haber
meritking casibom giriş