Cuma, Eylül 20

KPSS Önlisans Cevap Kağıtları Yayında

ÖSYM internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2024-KPSS önlisans programına katılan adaylar 1 Eylül’de başvuruda bulundu. Adayların cevapları, cevap kağıtlarının görselleri ve optik olarak okunan cevap kâğıtlarına yaptıkları işaretlemeler sonucunda elde edildi. okuyuculara ve soruların doğru cevaplarına ÖSYM’nin “https” adresi üzerinden ulaşılabilecek: 10 gün boyunca “http://ais.osym.gov.tr” adresinden erişime açık olacak.

Adaylar, sınavda kullanılan cevap kâğıdının görselini, puanlarını, notlarının optik okuyucularla okunmasıyla elde edilen cevapları ve doğru cevapları, TC Kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak ilgili sınav seçeneğini işaretleyerek görebilecekler. ve “cevap sayfası görünümü” ekranı.

Ayrıca adaylar, cevaplarının ve cevap anahtarlarının yayınlandığı formdaki soru numaralarına tıkladıklarında, açılan yeni pencerede soru köküne, cevap seçeneklerine ve doğru cevap sorusuna verdikleri cevaba ulaşabilecekler. her soru.

Sorular, adayın sınav sırasında kullandığı kitapçığın soru ve seçenek dizisinde yer alacaktır.

Adayların sınavlarda verdikleri toplam doğru, yanlış ve boş cevap sayıları ile ham puanları da ilgili sayfada görülebilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu istanbul masöz
Antalya Haber
meritking casibom giriş