Pazartesi, Eylül 16

Kızından küçük bir isimle aşk yaşayan Kaya Çilingiroğlu, “Beni kullandı” dedi! Hülya Avşar kendini tutamadı

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Hülya Avşar’ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, bir süre önce genç bir kadınla öpüşürken görüntülenmişti.

Bir süre sonra ünlü isim, Kaya Çilingiroğlu’nun kızı Zehra’dan bile küçük olan genç kadın hakkında açıklama yaparak şunları söyledi: “Birlikte görüldüğüm kız, Mehmet Ali Erbil’in eski sevgilisiydi. Ayrıca o da 22 yaşında. Öğrendim, onu her yerden engelledim.

Kaya Çilingiroğlu şu sözlerle öne çıktı: “Meğer o gece basının oraya gelmesini istemiş, başkalarına da aratmış. Bunları sonradan öğrendim. Benim üzerimden çıkar sağlamaya çalıştı ama sanırım başaramadı.” Amacına ulaşınca telefon numarasını sildim ve onu her yerden engelledim.”

“Çekirge BİR ATLAMA, İKİ JAPON yapar…”

Bu sözler Acun Ilıcalı’nın düğününe katılan eski eşi Hülya Avşar’a soruldu. Hülya Avşar yaşananları duyunca önce güldü, sonra şöyle dedi: “Tamam ne söyleyeyim ona, yani söyleyecek bir şeyim yok.”

Hülya Avşar konuşmasına şöyle devam etti: “Öyle bir çağda yaşıyoruz ki kimin kimden yaşlı olduğu belli değil. 20’li yaşlardakiler 30’lu, 30’lu yaşlardakiler 20 gibi görünüyor… Belki bir çekirge atlayabilir bir veya iki kez.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu istanbul masöz
Antalya Haber
meritking casibom