Cumartesi, Eylül 21

Ersun Yanal, Amedspor kariyerine kabus gibi başladı! Taraftarlar sosyal medyadan eleştiri yağdırıyor…Tff 1. Lig

Trendyol 1. Lig’in ikinci haftasında Amed Sportif Eylemler, evinde İstanbulspor’a 1-0 yenildi. Ersun Yanal’ın çalıştırdığı Amedspor, ligdeki ilk iki maçında gol atamadı. Şampiyonanın ilk haftasında Fatih Karagümrük ile 0-0 berabere kalan Amedspor, sezona istediği gibi başlamayı başaramadı.

Maç sonunda bir açıklama yapan Teknik Direktör Ersun Yanal, kendilerine bir hedef koyduklarını, bu hedefe giden yolun sonunda şartlar ne olursa olsun bu hedefe ulaşacaklarını ve istenilen sonuca ulaşacaklarını söyledi. . Bu hedefin sonunda ortaya çıkan sonuç.

“ÇOK ÖZLEDİĞİMİZİ BİLİYORUM”

Bunun inançla söylediği bir şey olduğunu vurgulayan Yanal, şöyle konuştu: “Çünkü şu anda burada yapılan her şey olağanüstü bir emekle yapılıyor. Birçok eksiğimizin olduğunu biliyorum. Bu eksikliklerin hiçbir zaman sonuçla ilgisi yoktur. Bunu sahaya, oyuncuya ve sonuçlara saldırmadan söylüyorum. Başarı acı verici bir iştir. Özellikle ayağa kalkıp koşmaya çalışan bir takım için acı verici. Bunların karşılığını mutlaka alacağız” dedi.

“BU HEDEFİMİZE KESİNLİKLE ULAŞACAĞIZ”

“İyi bir takımımız var, iyi oyuncularımız var” diyen Yanal, şunları ekledi: “İyi oyuncularımız da olacak. Bu hedefe mutlaka ulaşacağız. Bugün tüm engellerle baş edemediğimiz bir süreçten geçtik. Oyuncularımızın bu konuda ellerinden geleni yaptığını düşünüyorum” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu istanbul masöz
Antalya Haber
meritking casibom giriş