Perşembe, Eylül 19

Almanya kontrol kapsamını genişletti! Büyükelçilik açıklaması: “Türklere yönelik vize prosedürü…”

Almanya’nın Ankara Büyükelçiliği, Almanya’da bugünden itibaren geçici olarak uygulanacak sınır kontrollerine ilişkin X sosyal medya hesabından yazılı açıklama yayınladı.

SINIRDA GEÇİCİ SINIR KONTROLLERİ YAPILACAK

Basın açıklamasında, bugünden itibaren güvenlik ve göç politikası nedeniyle Almanya sınırlarında geçici kontrollerin gerçekleştirileceği ve bu kontrollerin ülkeye giriş izni olmayan kişilerin girişine izin verilmeyeceği belirtildi. .

Açıklamada, bu tedbirin Avrupa Birliği hukukuyla uyumlu olduğu ve Schengen ortaklarına önceden duyurulduğu belirtilerek, bu kararın temel amacının Almanya’ya güvenli, düzenli ve yasal girişi sağlamak olduğunun altı çizildi.

“TÜRK HALKINA VİZE VERİLMESİ SÜRECİ NORMAL OLARAK DEVAM EDECEK”

Açıklamada, sınırlar arasında seyahatin halen mümkün olduğu ve bekleme sürelerinin yaşanmaması için özen gösterileceği vurgulanarak, “Türkiye’ye yönelik vize süreci normal şekilde işlemeye devam edecek ve bu durumdan etkilenmeyecektir.” İfadesi kullanıldı.

inç_b_c_bcb40bd0a82a4611799f873bbbb1fbbb

SINIR KONTROLLERİ GENİŞLETİLDİ

Almanya, yakın zamanda Avusturya, İsviçre, Çek Cumhuriyeti ve Polonya sınırlarında başlattığı kontrolleri Fransa, Lüksemburg, Hollanda, Belçika ve Danimarka’yı da kapsayacak şekilde genişlettiğini duyurdu.

Gerekçe olarak düzensiz göçle mücadeleyi gösteren Almanya İçişleri Bakanlığı, sınır kontrollerinin Almanya ile Almanya arasında gidip gelenlerin günlük yaşamları, ticareti ve seyahatleri üzerinde mümkün olduğunca az etki yaratması için çaba gösterileceğini söyledi. bu ülkeler.

Kaynak: AABu içerik Recep Demircan tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu istanbul masöz
Antalya Haber
meritking casibom giriş